Пет минути до утре – новата книга за лидерството по време на

...
Пет минути до утре – новата книга за лидерството по време на
Коментари Харесай

Премиера на първата книга-наръчник за лидери по време на COVID-19

„ Пет минути до на следващия ден "  –  новата книга за водачеството по време на COVID-19 на PR специалиста Максим Бехар бе показана публично в София . Сред поканените на премиерата в  книжарница „ Гринуич “  бяха видни бизнесмени на огромния и дребния бизнес, дипломати, публицисти, професори, и актьори.

Премиерата бе излъчена и  онлайн във Facebook  пред още по-голяма публика от фенове, които също станаха очевидци на представянето в действително време и съумяха да схванат повече за наличието на „ Пет минути до на следващия ден “ от създателя и издателя и вдъхновението зад основаването ѝ. Книгата е и една от първите на пазара, отдадена на мениджмънта по време на пандемия, и вече  може да бъде закупена от всички по-големи книжарници в страната.

„ Пет минути до на следващия ден “  е по-особена книга – тя засяга всичко, което се случи в България и в света от 1 март тази година досега. В нея споделям моя опит – по какъв начин си преструктурирах бизнеса, какво направих с компанията си, с цел да не ни обиден трусовете на рецесията с COVID-19. В текста има и доста образци от чужбина, основно от Европа и Съединени американски щати, препоръки от потвърдени специалисти от разнообразни сфери, както и аналог с други рецесии, да вземем за пример финансовата през 2008 година “,  показа по време на премиерата Максим Бехар. 

„ Пет минути до на следващия ден “ е петата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха огромен триумф през последните години.  Последната му книга „ Световната PR Революция “ доближи 8 място в Топ 100 на PR книгите на всички времена , класирана от BookAuthority.com.

В България  „ Пет минути до на следващия ден “  се издава от издателство „ Фабер “. Авторът персонално взе първия образец от великотърновското издателство на 25 септември от издателя Нейко Генчев. Още от първия си ден в продажба на българския пазар книгата се радва на огромен интерес от страна на читателите, като първият тираж към този момент е привършен.

Какво ще открият читателите в „ Пет минути до на следващия ден “

Книгата  „ Пет минути до на следващия ден “  е самобитен справочник за модерните водачи, в който Максим Бехар споделя своя дълготраен опит, както и скъпи препоръки за сполучлив бизнес. Книгата дава на практика насоки по какъв начин да бъдем по-гъвкави и да се приспособяваме по-лесно към изменящата се среда.

В книгата читателите могат да прочетат още за:
– 100 правила на модерния лидер;
– Хронология на COVID-19 ;
– Как се отрази пандемията на бизнеса;
– Как да се държим по време на видео срещи;
– Нетипични препоръки за типични водачи.

Какво споделят другите за книгата?

• „ Написана леко и с финес, по този начин, единствено както създателят умее. “ –  Георги Милков, публицист
• „ Задължително четиво за модерните водачи и мениджъри. “ –  Левон Хампарцумян, финансист
• „ Стилно написана, за тези, които желаят да знаят истината “ –  Проф. Любомир Стойков, медиен специалист
• „ Интересни хрумвания, които безусловно би трябвало да прочетете. “ –  Пламен Русев, IT бизнесмен
• „ Практиката учи най-добре, Максим го потвърждава от години. “ –  Светлин Наков, бизнесмен
• „ Прочетете я, с цел да измененията бизнеса си, а и живота си. “ –  Соломон Паси, визионер
• „ Увлекателен текст за хора, които желаят да бъдат чути. “ –  Стефан Вълдобрев, актьор в живота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР